Direktør og stifter
Jakob Aagaard Mortensen

Direktør og stifter af Kierkegaard by Nature. Jakob har arbejdet med leder- og medarbejderudvikling i 15 år i ind- og udland. Han har udviklet konceptet Walk to Explore og haft over 800 deltagere med på ledervandringer rundt i verden.

Mød bestyrelsen

Bestyrelsen repræsenterer en bred pallette af brancher og kundskaber, men fælles for medlemmerne er interessen for Kierkegaard, de lidt dybere samtaler og eftertænksomheden. Dette brænder de for at gøre tilgængeligt for alle.

Bestyrelsesformand

Andreas Kamm

Andres Kamm har 38 års erfaring i Dansk Flygtningehjælp, heraf de sidste 18 år som generalsekretær for flere end 7000 medarbejdere fordelt i 42 lande. I dag konsulent og foredragsholder.

Louise Orbesen

Stifter af Leading Humans, hvis primære formål er at skabe bæredygtige og sunde organisationer. Tidligere Mckinsey konsulent i ind- og udland, Louise har mere end 15 års erfaring i strategi og ledelse.

Berit Elmark

Udviklingschef i VisitNordsjælland. Berit har mangeårig ledererfaring fra rejsebranchen som bl.a. udviklingschef i MyPlanet og som leder af Rejsebranchens Uddannelsescenter.

Niels Lynge

CEO for XP digital og medinvestor i Kierkegaard by Nature. Niels har mangeårig erfaring med ledelse og forretningsudvikling.

Bidragsydere

Pia Søltoft

Pia Søltoft er ph.d. og lektor i etik og religionsfilosofi med særligt henblik på Søren Kierkegaard ved Københavns Universitet.  Siden 2008 har Pia haft sit eget konsulentfirma. Fra 2016 er hun tillige sognepræst ved Marmorkirken i Københavns Stift.

Bente Klarlund

Overlæge på Rigshospitalet, professor i integrativ medicin ved Københavns Universitet, speciallæge i infektionsmedicin, forfatter og foredragsholder. Bente har især gjort sig gældende inden for forskning i sammenhængen mellem motion og immunsystemet samt motion til sygdomsbehandling.

Michael Falch

Michael Falch er sanger, sangskriver, forfatter og skuespiller. Han har udgivet en lang række musik albums, medvirket i film og tv-serier, og har både modtaget en Bodilpris og en Danish Music Award. Michael ligger stemme til den danske version i Kirkegaard by Nature’s App.

Projektteam

Bettina Veneman

Kaospilot med fokus på at skabe værdifulde relationer mennesker imellem og med naturen. I Kierkegaard by Nature stod Bettina for projektledelse frem mod åbningen af Gilleleje-ruten samt udvikling af indhold til App og hjemmeside.

Daniel Pedersen

Kommunikationskonsulent og Projektleder. I Kierkegaard by Nature står Daniel for kommunikation og markedsføring, samt udvikling af indhold til app og hjemmeside. Han var derudover projektleder på København-ruten.

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)